Diket restaurang

Diket: Bistro – New

Bistro – New – Diket

Add a description about your page or projects. Should be around 135 to 160 characters.

Diket (@diketgbg) • Instagram photos and videos

Kul mat och go stämning! Boka bord på länken nedan, vi har även plats för drop-in! Välkomna! Öppet tis-fre, från 17! (stängt vecka 1 & 2).

Diket – Goteborg.com

Diket

Diket. Vinpub med personlig touch. Tre kockar vill skapa en favoritkrog i Majorna. … Hela restaurangen präglas alltså av ägarna, som till och med har …

Vinpub med personlig touch. Tre kockar vill skapa en favoritkrog i Majorna. Kom och drick vin på tapp och ät en bit god mat tillagad av dessa erfarna Göteborgskockar.

Diket | Gothenburg – Facebook

Diket, Göteborg. 1 007 gillar · 26 pratar om detta · 385 har varit här. Restaurang.

DIKET, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Diket, Göteborg: Se 10 objektiva omdömen av Diket, som fått betyg 5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer372 av 1 476 restauranger i Göteborg.

Diket, Göteborg: Se 10 objektiva omdömen av Diket, som fått betyg 5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer375 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Diket – White Guide

White Guide – Diket

Genomtrevlig kvarterskrog i Majorna. Kommunpampar och turistguider lyfter gärna fram sina städers lyxigaste avsmakningsrestauranger, de som strävar efter …

White Guide website

Diket – Restaurang – Majorna, Göteborg – Thatsup

Diket – Restaurang – Majorna, Göteborg – Thatsup

31 okt. 2021 — I maj 2020 öppnade Diket i Majorna upp i en luftig och mysig lokal. Här serveras en meny som bygger på rätter som kockarna själva tycker om.

I maj 2020 öppnade Diket i Majorna upp i en luftig och mysig lokal. Här serveras en meny som bygger på rätter som kockarna själva tycker om. Vinet serveras på tap.

Uteätarna besöker Diket i Majorna – Göteborgs-Posten

18 sep. 2020 — Uteätarna har besökt den mysiga restaurangen Diket i Majorna, som snabbt blivit en snackis i Göteborg..

Keywords: diket restaurang, diket restaurang majorna