Libanesisk restaurang gävle

Libanesen på hörnet

Varmt välkommen till vår libanesiska restaurang Libanesen på hörnet. Det Libanesiska köket bjuder på många rätter som är både hälsosamma och goda.

Varmt välkommen till vår libanesiska restaurang Libanesen på hörnet. Det Libanesiska köket bjuder på många rätter som är både hälsosamma och goda. Vår kock har satt ihop en meny med välsmakande rätter som introducerar det libanesiska köket.Smaklig måltid eller som man säger i Libanon – Sahtein..

Den bästa libanesiska maten i Gävle – Tripadvisor

Den bästa libanesiska maten i Gävle: Se 26 omdömen från Tripadvisor-resenärer om libanesiska restauranger i Gävle.

LIBANESEN PÅ HÖRNET, Gävle – Omdömen om restauranger

LIBANESEN PÅ HÖRNET, Gävle – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Mycket nöjda. På genomresa, stopp i Gävle för att äta. Valet blev libanesiskt. Och det ångra vi verkligen inte. Trevligt mottagande, bra …

Libanesen På Hörnet, Gävle: Se 26 objektiva omdömen av Libanesen På Hörnet, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer86 av 169 restauranger i Gävle.

Sultan Beirut | Gävle – Facebook

Sultan Beirut, Gävle, Sweden. 1210 likes · 691 were here. … Page · Lebanese Restaurant … libanesisk mat… kanske en nikotinfri vattenpipa också

Libanesen på hörnets meny – Beställ online i Gävle – Foodora

Hemkörning av mat från Libanesen på hörnet i Gävle. Snabb leverans av restaurangens varierande rätter ✓ Säker, snabb och smidig betalning.

Libanesen på hörnet | Wolt | Hemkörning | Gävle

Beställ hem mat från menyn | Det libanesiska köket bjuder på många rätter som är både hälsosamma och goda. Menyn är full av välsmakande rätter – en perfekt …

Beställ hem mat från menyn | Det libanesiska köket bjuder på många rätter som är både hälsosamma och goda. Menyn är full av välsmakande rätter – en perfekt introduktion till det libanesiska köket.

Sultan Beirut Libanesisk Restaurang – Restaurangkartan.se

Sultan Beirut Libanesisk Restaurang • RESTAURANGKARTAN.SE

Recensioner från Sultan Beirut Libanesisk Restaurang i Gävle. Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige!

Libanesen på hörnet, Restaurang, Gävle stad

Här får du en härlig känsla av orienten och mellanöstern. Vi serverar mat från det traditionella libanesiska köket med anor långt tillbaka i tiden.

Libanesisk Restaurang Gävle – karta på Eniro

Lista Göm 1 företag. Tillbaka till träfflista. Sortering: relevans omdöme nära mig. Lägg till egna bilder. -2°C. Mulet. 1. Libanesen på Hörnet AB.

Keywords: libanesisk restaurang gävle, libanesisk restaurang falun